Totalul afișărilor de pagină

Bine ati venit !

Informatii despre fosti concurenti NPM , respectiv MPFM

Persoane interesate

luni, 22 octombrie 2012

Adrian Pricope:"Edina are deja o relatie...asa ca va rog sa nu mai insistati pe subiectul cuplu.!!!!!!"



Adrian Pricope:"Vad ca orice comentariu as face se interpreteaza. Vreau sa va lamuresc odata pentru totdeauna! Impreuna cu Edina si cu mama am castigat, datorita voua si pentru asta va multumesc, sezonul trecut. Exact cum a spus si Edina, prietenii in aceasta competitie nu se pot face, pentru ca acolo fiecare isi urmareste propriul interes. Oricare ar fi acela. Pe tot parcursul competitiei, din momentu
l in care noi ne-am apropiat, am spus ca nu vom forma un cuplu in casa, cu toate ca poate multi dintre sustinatori ar fi vrut acest lucru. Nu am promis nici eu, nici Edina cest lucru. In momentul in care s-a terminat competitia, fiecare si-a vazut de drumul lui…Edina a plecat la Oradea, eu am venit acasa unde am avut foarte multe lucruri de rezolvat. Cand am mers sa cumpar o masina, mi-am programat in asa fel timpul, incat sa ma pot opri si prin cateva orase din tara pentru a multumi personal celor care au fost alaturi de noi in timpul competitiei, si stiind ca voi merge si in Oradea, i-am trimis mesaj si Edinei….nu ne-am intalnit atunci, am considerat ca nu a avut timp. 

Mesajul pe care l-am lasat la poza a fost cu directie nu spre Edina, ci am vrut sa vad cine imi spioneaza pagina si cine transmite imediat informatiile, pentru ca stiu ca Edina chiar daca nu a scris nimic pana acum, tot timpul a stiut ce comentarii s-au facut pe pagina mea. Pe aceasta cale, ii rog pe cei care sunt in mai multe tabere, sa paraseasca pagina mea daca le sunt antipatic. Nu este vina mea ca oamenii isi exprima aici opiniile si nici nu ii voi opri sa isi exprime gandurile.
Ii doresc Edinei numai bine si sa aiba parte de tot ce isi doreste! Eu cred ca vom putea comunica atat timp cat nu vom mai fi influentati dintr-o parte sau din alta.
Fiecare isi vede de drumul ales, si noi ca si ceilalti fosti concurenti avem acum alte prioritati! Va doresc tuturor o zi frumoasa si sper ca cei care se simt cu musca pe caciula sa ia atitudine – ma refer la cei care stau la spionat...si se dau drept lei...voi incepe curatenia in lista mea iar cei ce vor fi stersi sa nu se mire...Edina are deja o relatie...asa ca va rog sa nu mai insistati pe subiectul cuplu.!!!!!!"

3 comentarii:

  1. In ceea ce ma priveste, chiar te-am atentionat in momentul in care ai incercat sa formezi cuplu cu Edina, ca aceasta nu ti se potriveste pt ca nu te iubeste, dar tu orbit fiind de o dragoste sincera pe care i-o nutreai, nu ai vazut acest aspect drept pt care te-ai fript ! In ultima parte a competitiei, chiar te anuntam eu si prietenii mei ca te vom abandona din preferinte, numai pt faptul ca te combinasesi cu perfida Edina....am spus-o dar n-am facut-o in speranta ca poate totusi nopi ne-am fi inselat ceea ce s-a dovedit contrariu ! Tu ai fost si inca esti indragostit lulea de Edina, pe cand ea nu a dat si nici nu da 2 bani pe tine fiindu-i in obicei sa se joace cu sentimentele barbatilor O astfel de femeie nu va fi niciodata femeia unui singur barbat pt ca narcisista fiind, ii va placea sa fie in centrul atentiei si preferintelor tuturor masculilor De aceea a lasat-o si Dragos cand si-a dat seama de ce-i poate pielea...Dar sa o lasam pe ea in voia sortii si sa ne concentram mai mult la prezentul tau si mai ales la viitorul tau pe care-l meriti sa-l ai cat mai frumos si cat mai fericit ! Ti-o doresc din tot sufletul !Trecutul e trecut, nu se mai intoarce niciodata pt noi pamantenii,fiecare dintre noi are un trecut propriu asa ca nu mai cauta in locul acela, inchide definitiv usa trecutului si priveste spre usa deschisa a viitorului Te pup si-ti doresc tot binele din lume si mai ales iti doresc sa fii foarte FERICIT !!!!!!!!!!!Mi-asi dori din suflet un ginere cum esti tu, dar pacat ca nu-mi cunosti frumusete de fata ce am !-Braila

    RăspundețiȘtergere
  2. Edina cu siguranta face parte din trecutul nostru. Am stiut ca nu este pentru tine,dar celelalte au fost mult mai rautacioase decat ea. Sa-i fie de bine acel titlu de mireasa a competitiei!
    Tu faci parte din prezentul si viitorul nostru. Daca iti este bine, ne bucuram pentru tine.Tu ai contat si contezi pentru noi. Priveste doar inainte, nimanui din competitie nu i-a pasat de tine.D.M

    RăspundețiȘtergere
  3. Mult succes in viata si te rugam ca macar din cand in cand sa ne dai vesti despre tine. Te iubim si pe tine si pe dna Marioara. Multa sanatate parintilor.

    RăspundețiȘtergere