Totalul afișărilor de pagină

Bine ati venit !

Informatii despre fosti concurenti NPM , respectiv MPFM

Persoane interesate

sâmbătă, 15 septembrie 2012

Andrada Vaduva MPFM1 vorbeste zilnic cu fanii sai


Andrada Vaduva nu si-a uitat fanii dupa iesirea din casa MPFM. Aproape zilnic raspunde intrebarilor puse de acestia.Alti concurenti, deja au uitat ca datorita lor au ajuns in Marea Finala.


3 comentarii:

  1. buna andrada ce faci teai intalnit cu catalin nu reluati prietenia de unde sa oprit merita e un baiat bun si cu mult bun simt
    ar fi frumos cam rar intalnesti asa baieti in ziua de azi bafta multa in continuare

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici tu nu ti-ai uitat fanii dar din pacate pentru mine nici eu nu te-am uitat. Cea mai mahalagioaica, smechera si rea din toate editiile de pana acum. Ti-ai pus o eticheta, iar tu atat de naiva credea-i ca este reteta succesului. Pentru multi, esti doar o mahalagioica, o tata parvenita dar tu esti mandra. Obositoare exact ca si catele care toata ziua se cearta. Eu daca as fi barbat nu te-as suporta nici macar la o cafea. Sper ca ai invatat ceva din experienta asta si sa-ti revizuiesti comportamentul si nu da vina pe Adrian din cauza felului tau de a fi. Nimeni nu te-a placut cu adevarat dar au fost diplomati. Singura d-na Gabriela ca te dadeai bine pe langa ea. Cred ca nici Dragos doar pentru coalitie ai fost buna.Iar Catalin este mult prea destept si smecher ca sa-ti dea tie o atentie. Pacat! Mie imi placea sa spun despre fetele minione ca "esentele tari se tin in sticlute mici", dar la tine nu pot sa spun decat ca s-a terminat esenta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt in asentimentul celui ce a scris comentariul acesta

    RăspundețiȘtergere