Totalul afișărilor de pagină

Bine ati venit !

Informatii despre fosti concurenti NPM , respectiv MPFM

Persoane interesate

duminică, 16 septembrie 2012

MPFM 1: Cum il rasfata Alexandra pe Dragos


Alexandra si Dragos formeaza un cuplu frumos, fericirea citindu-se pe chipurile lor.
 Dragos este un rasfatat. Alexandra 
ii prepara numai bunatati... o prajitura buna 

Drept recunostinta, Dragos o ajuta la spalatul vaselor.


Asteptam  in continuare numai vesti bune de la voi !

5 comentarii:

  1. Si casatoria cand ca doar aveti bani pt nunta ?

    RăspundețiȘtergere
  2. In acest concurs a fost dragoste doar dintr-o parte. Exact ca si in viata reala, unul te place tu nu il placi, il placi pe altul iar acela place pe alta. Dragoste adevarata, din ambele parti am vazut doar la Dragos si Edina insa Dragos a ales calea cea mai usoara. Sper ca ei doi, acest cuplu sa nu simta cea mai grea singuratate, aceea in doi. In rest, le doresc sa primeasca exact pe sufletul lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este o emisiune si un shou foarte fromos. Iubesc la nebunie aceasta emisiune,pupici multi multi..................Denisa T Vl.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum sa se potriveasca ? Ea, inteligenta, finuta, facultate, educata. el un baiat cu limbaj si comportament de golan smecher( " ..nu te halesc"), fara scoala . Ce subiecte comune ar putea acea ei sa discute ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur s-o vad pe Alexandra fericita, in bucatarie. Cred ca asta a fost visul ei, sa-i gateasca lui Dragos. In ce ma priveste, as fi vrut sa stiu ce face pe plan profesional, legat de cariera. Dar probabil ca pretentiile ei se limiteaza la a invata sa-i faca prajituri lui Dragaselu.

    RăspundețiȘtergere