Totalul afișărilor de pagină

Bine ati venit !

Informatii despre fosti concurenti NPM , respectiv MPFM

Persoane interesate

sâmbătă, 15 septembrie 2012

Edina ne dezvaluie motivul pentru care nu a mai vorbit cu Adrian



Edina:"cu Adi nu am vorbit pentru ca nu am fost cautata, in schimb cu dna Marioara am vorbit ...  orgoliu sau nu...am si eu pretentiile mele ca orice fata"

6 comentarii:

  1. TU,nu-l meriti pe Adrian pt ca el este mult prea valoros pe langa ce reprezinti tu, o fata cu apucaturi nabadaioase Nici nu meriti sa ai orgoliu pt ca-ti patezi mereu imaginea, asa ca mai bine ai face sa-ti vezi de viata ta si sa-l lasi in pace pe Adrian pt ca el are nevoie de o fata serioasa si sincera in iubire si nu de o nestatornica precum esti tu Nu te-a mai cautat, pt ca a vazut ce-ti poate pielea...

    RăspundețiȘtergere
  2. edina si adrian intilnirea in acest concurs nu a fost intimplatore este mina destinului a-ti reusit sa transmiteti publicului acea dragoste pura chiar daca nu a-ti format un cuplu in acest concurs incercati sa va descoperiti unul pe celalalt astfel o sa regretati toata viata punindu-va intrebarea cum ar fi fost daca??nu va lasati influentati in luarea deciziilor de catre cei din jur cred ca lucrul acesta l-ati invatat in acest concurs in viata intilnesti sufletul pereche o singura data in viata si in dragoste nu exista orgolii va doresc sa mergeti impreuna pe acelasi drum in viata multumesc ca v-am cunoscut chiar si numai prin intermediul televizorului.

    RăspundețiȘtergere
  3. El are nevoie de siguranta si incredere intr-o relatie si cred ca tu nu poti sa-i oferi acest lucru. Tu ai spus ca nu esti pregatita sa arzi anumite etape. Deci nu vrei nimic mai mult. Eu l-am sustinut pe el si pe tine, datorita lui. Daca era sa aleg o fata ca si preferinte, tot tu erai dintre celelalte, dar nu as fi investit niciun vot in tine. Pentru el am facut-o. Noi cei mai maturi ne-am dat seama de adevaratele tale sentimente pentru Adrian( adica ca nu erau) dar am ales sa te votam, exact cum a ales el sa te sustina. Cred ca mai ai sentimente pentru Dragos iar faptul ca vorbesti zilnic cu acel Marian, sincer, inseamna ca nu esti atat de inteligenta cum te credem. Nu vreau sa-l jignesc pe acel baiat dar sincer, este jos de tot.
    Comportarea ta fata de cum s-au comportat celelate fete in acest concurs, a fost net superioara, dar au fost momente cheie in care nu ai fost alaturi de Adrian. O prietena, o amica, nu are voie sa faca asa ceva! Nu trebuia nici sa te joci cu el, nici sa-l saruti, trebuia sa fii doar acolo ca el sa te simta.
    Sper doar sa nu ajungeti sa va denigrati in fata celorlalti concurenti, chiar ar fi penibil. D.M

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru EDINA
    Cum ti se pare declaratia( lauda) acestui baiat "inteligent", Marian "Acum am inteles eu de ce sunt Leii astea atat de iritatii ..Eu vorbesc cu Edina si Adrienutu lu mama nu mai vb cu ea =))))) off.. =)))
    Asa-i ca este foarte "destept" acest involuat Marian? Nu cumva Adrian este si subiectul vostru preferat in discutiile voastre zilnice?
    Poti sa vb. cu cine vrei, dar un baiat cu picioarele pe pamant, asa cum vrei tu, nu se lauda cu aceste lucruri. Vezi ai grija, ca s-ar putea ca in viitor sa publice asta, convorbiri cu tine sau discutii private de pe fb! Il cred in stare, la cat de destept este. D.M

    RăspundețiȘtergere
  5. Get a life people:)and leave the rest alone!

    RăspundețiȘtergere
  6. Edina este o fata frumoasa, destepta si educata, iar concursul nu la castigat datorita faniilor lui Adrian. Are multi fani ,,ai ei" spre deosebire de Alexandra care era votata doar datorita faniilor lui dragos. FELICITARI Edina :*

    RăspundețiȘtergere